Приєднатися можна у будь-який момент. Відеоуроки та прямі ефіри доступні у записі. Формат: онлайн Ціна: будь-який донат
Приєднатися можна у будь-який момент. Відеоуроки та прямі ефіри доступні у записі.
Приєднуйтесь до марафону й допомагайте постраждалим від війни 100% від зібраної суми переводимо в «Охматдит» на лікування дітей, постраждалих від війни
15 аутентичних та смачних рецептів
Щоденні факти з історії української кухні
Немає фіксованої ціни — платіть, скільки можете
ТОП шеф-кухарі України зібралися разом, аби підтримати українців у нелегкий час
• засновниця Першої української кулінарної Академії • суддя «МастерШеф. Професіонали» та переможниця 3 сезону «МастерШеф» • співавторка кулінарної книги «100 рецептів на кожен день»
• випускниця «Le Cordon Bleu» • співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі
• входить до ТОП25 шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року • постійний учасник фестивалю Chef’s week і спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef’s Summit, Chef Congress Fontegro та InRestFest
• суддя «МастерШеф. Професіонали» • співавтор кулінарної книги «100 рецептів на кожен день» • керуючий і співвласник ресторанів «Lucky» та «Chef’s Table» • бренд-шеф магазину «GoodWine»
• засновниця та викладачка кондитерської школи «GL» • авторка книг «Від простого до складного з Єлизаветою Глінською» та «Простіше простого з Єлизаветою Глінською»
• переможниця 2 сезону «МастерШеф» та суддя «МастерШеф. Професіонали» • випускниця «Le Cordon Bleu» • лауреат чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des Arts Sucrés 2016 у Парижі
• багаторазовий лауреат національної премії «Сіль», володар золотих та срібних «Пальмових гілок» в Україні та Європі • бренд-шеф восьми ресторанів «First Line Group»
• шеф-кухар з 18-річним стажем • автор книги «Vov Cook Book»
• учасник міжнародного конкурсу в Парижі Coupe du Monde de la patisseriе • професійний куратор Першої української кулінарної академії • найкращий шоколатьє України World Chocolate Masters
• шеф та шеф-кондитер з 13-річним досвідом • переможець національного кубку з кондитерського мистецтва Coupe du Monde de la patisserie Ukraine 2019
Що приготуємо?
Голубці, грибну юшку та маковий пиріг з Олею Мартиновською
Котлети по-київськи, полтавські галушки та котлети з коропа з Вовою Ярославським
Борщ з пампушками та вареники на заварному тісті з Лізою Глінською
Шпундру з Павою
Рулет зі свинячої шиї з сливово-інжирною начинкою з Алісою Купер
Вареники з язиком у буряковому демігласе та лііниві вареники з грушею й горгонзолою з Вовою Ташаєвим
Банош та сирники з Сашою Білодідом
Медовик із Антоном Штипою
100% від зібраної суми переводимо в «Охматдит» на лікування дітей, постраждалих від війни
Для кого марафон?
Дослідників, які хочуть знати більше про українську кухню
Шукачів перевірених традиційних рецептів
Поціновувачів аутентичної кухні та українських традицій
Любителів готувати вдома страви ресторанного рівня
Професіоналів, які бажають додати новизни до свого must cook
Добродіїв, які прагнуть допомогти у благодійних справах та ще й отримати кулінарні знання
Що отримаєте на марафоні?
8 прямих ефірів або відео у записі з детальними рецептами
15 страв української кухні від топових шефів країни
Доступ до закритого простору в інстаграмі з кулінарною атмосферою
Додаткові текстові матеріали з покроково описаними рецептами після кожного ефіру
Щоденні цікаві факти про українську кухню та культуру
Можливість переглянути відео у записі протягом 3 місяців після завершення марафону — навіть по два рази
QA-сесія з шефами
Як потрапити на марафон?
Ми не встановлюємо фіксованої ціни. Аби потрапити на марафон:
Вносьте будь-який донат від 5 грн (це мінімум, встановлений платіжною системою) — платіть, скільки хочете та можете.