8 шеф-кухарів — 8 ефірів — 15 традиційних страв
Благодійний марафон української кухні
Приєднатися можна у будь-який момент. Відеоуроки та прямі ефіри доступні у записі.
Формат: онлайн
Ціна: будь-який донат
Приєднатися можна у будь-який момент. Відеоуроки та прямі ефіри доступні у записі.
Приєднуйтесь до марафону й допомагайте постраждалим від війни

100% від зібраної суми переводимо в «Охматдит» на лікування дітей, постраждалих від війни
ТОП шеф-кухарі України зібралися разом, аби підтримати українців у нелегкий час
• засновниця Першої української кулінарної Академії
• суддя «МастерШеф. Професіонали» та переможниця 3 сезону «МастерШеф»
• співавторка кулінарної книги «100 рецептів на кожен день»
• випускниця «Le Cordon Bleu»
• співвласниця ресторану «Les Foodies» у Парижі
• входить до ТОП25 шеф-кухарів України за версією Фокус-лістингу 2011 року
• постійний учасник фестивалю Chef’s week і спікер міжнародних конгресів шеф-кухарів Creative Chef’s Summit, Chef Congress Fontegro та InRestFest
• суддя «МастерШеф. Професіонали»
• співавтор кулінарної книги «100 рецептів на кожен день»
• керуючий і співвласник ресторанів «Lucky» та «Chef’s Table»
• бренд-шеф магазину «GoodWine»
• засновниця та викладачка кондитерської школи «GL»
• авторка книг «Від простого до складного з Єлизаветою Глінською» та «Простіше простого з Єлизаветою Глінською»
• переможниця 2 сезону «МастерШеф» та суддя «МастерШеф. Професіонали»
• випускниця «Le Cordon Bleu»
• лауреат чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des Arts Sucrés 2016 у Парижі
• багаторазовий лауреат національної премії «Сіль», володар золотих та срібних «Пальмових гілок» в Україні та Європі
• бренд-шеф восьми ресторанів «First Line Group»
• шеф-кухар з 18-річним стажем
• автор книги «Vov Cook Book»
• переможець 7 сезону «МастерШеф»
• випускник «Le Cordon Bleu»
• автор и ведучий шоу «Я так вижу»
• фіналіст 2 сезону «МастерШеф»
• учасник «МастерШеф. Битва сезонів»
• розробник концепцій для ресторанів з нуля
• учасник міжнародного конкурсу в Парижі Coupe du Monde de la patisseriе
• професійний куратор Першої української кулінарної академії
• найкращий шоколатьє України World Chocolate Masters
• шеф та шеф-кондитер з 13-річним досвідом
• переможець національного кубку з кондитерського мистецтва Coupe du Monde de la patisserie Ukraine 2019
Що приготуємо?
  • Голубці, грибну юшку та маковий пиріг з Олею Мартиновською
  • Котлети по-київськи, полтавські галушки та котлети з коропа з Вовою Ярославським 
  • Борщ з пампушками та вареники на заварному тісті з Лізою Глінською 
  • Шпундру з Павою 

  • Рулет зі свинячої шиї з сливово-інжирною начинкою з Алісою Купер
  • Вареники з язиком у буряковому демігласе та лііниві вареники з грушею й горгонзолою з Вовою Ташаєвим
  • Банош та сирники з Сашою Білодідом 

  • Медовик із Антоном Штипою 


100% від зібраної суми переводимо в «Охматдит» на лікування дітей, постраждалих від війни
Для кого марафон?
  • Дослідників, які хочуть знати більше про українську кухню 
  • Шукачів перевірених традиційних рецептів 
  • Поціновувачів аутентичної кухні та українських традицій 
  • Любителів готувати вдома страви ресторанного рівня 
  • Професіоналів, які бажають додати новизни до свого must cook
  • Добродіїв, які прагнуть допомогти у благодійних справах та ще й отримати кулінарні знання 
Що отримаєте на марафоні?
  • 8 прямих ефірів або відео у записі з детальними рецептами 
  • 15 страв української кухні від топових шефів країни 
  • Доступ до закритого простору в інстаграмі з кулінарною атмосферою 
  • Додаткові текстові матеріали з покроково описаними рецептами після кожного ефіру 
  • Щоденні цікаві факти про українську кухню та культуру
  • Можливість переглянути відео у записі протягом 3 місяців після завершення марафону — навіть по два рази
  • QA-сесія з шефами
Як потрапити на марафон?
Ми не встановлюємо фіксованої ціни. Аби потрапити на марафон:
  1. Вносьте будь-який донат від 5 грн (це мінімум, встановлений платіжною системою) — платіть, скільки хочете та можете.
  2. Надсилайте скрін чеку в закритий акаунт марафону: https://www.instagram.com/ukrainian_foodies
  3. Чекайте, поки менеджер перевірить оплату та прийме заявку.
Знати свою культуру — важливо! Приєднуйтесь до марафону та нумо вивчати разом